Profil

Med grafisk formgivning från Delive Webbyrå får ert företag en profil att vara stolt över.

För att de budskap och den information ni förmedlar utåt ska ha en personlig prägel och förmedla ert företags identitet och dess värden är det bra att ha en genomgående och enhetlig grafisk profil. Detta innebär i vanliga fall att ert företags logotyp finns med på visitkort, brevpapper och kuvert, samt nödvändiga kontaktuppgifter. Detta inger förtroende och affärsmässighet hos era kunder.


Profilmanual & Logotyp

En profilmanual är en dokumentation som beskriver hur man ska använda och presentera sin logotyp och sitt företag på ett enhetligt, konsekvent och professionellt sätt.

Profilmanualen använder ni när flera företag så som reklambyråer, webbyråer och tryckerier ska arbeta med till exempel era broschyrer, skyltar, kläder m.m. Då ni bifogar en profilmanual till dessa företag säkerställer ni att det blir ett konsekvent och professionellt resultat.

I profilmanualen står det bland annat vilka typsnitt, färger, grafiska element m.m. som ska användas och vilken typ av papper det ska tryckas på. Innehållet i just er profilmanualen kan variera beroende på ert företags särskilda behov.

I Arkiv