Internetmarknadsföring

Hur bra syns ni på internet? Delive vet hur man får företag att hamna över sina konkurrenter!

Delive erbjuder kompletta tjänster för Internetmarknadsföring inklusive sökmotoroptimering och analys. Vår målsättning är att öka trafiken till er webbplats och få fler besök som leder till köp eller kontakt. Vi arbetar med etisk sökmotoroptimering. Vi analyserar webbplatsen i Google Analytics och gör löpande designändringar baserat på resultatet.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (SEO eller Search Engine Optimizing) är för de flesta verksamheter den mest kostnadseffektiva formen av marknadsföring på internet. Detta eftersom det inte kostar för varje enskild besökare som kommer till hemsidan från en sökmotorn.

Just nu erbjuder vi på Delive Webbyrå sökmotoroptimering för endast
495 kr per månad.

I det ingår onpage- och offpage optimering, sökordsanalys samt att vi gör även uppföljningsarbeten för att ni som kund ska se resultatet på ett mer konkret sätt. Onpage optimeringen består av optimering av allt innehåll, exempel länkar, bilder, texter med mera. Offpage optimeringen består av att er produkt och/eller webbplats nämns i samt skapar länkar från flera sociala medier, bloggar och artiklar runt om på Internet.
Avtalet gäller under 12 månader utan uppsägningstid.


Visste du att
Sökmotorer, framförallt Google, får större och större betydelse för företag & organisationer att få nya kunder & kontakter. Bara i Sverige görs det cirka 25 miljoner sökningar per dag. Att hamna på förstasidan på Google, har oftast en stor betydelse för kundtillförseln. Det är helt enkelt så, att om du inte syns högt upp på träfflistorna riskerar du att missa affärer. Enligt många undersökningar görs 90% av klicken på dom fem första resultaten.


Har ni en webbshop eller en större webbplats med mycket innehåll?

Då rekommenderar vi er att kolla på våra Driftavtal i stället. Där ingår samma sökmotoroptimering som ovan samt att vi underhåller er webbplats och ser vi till att innehållet på sidan är uppdaterat och fräscht.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

I Arkiv