Driftavtal & Hosting

Som företagare behöver man oftast tid till annat än vad som rör företagets webbplats. Därför erbjuder Delive Webbyrå er att ta hand om driften av er Webbplats.

Vi på Delive Webbyrå vet att det kan vara svårt att ha tid med allt som företagare. Man väljer ofta att prioritera bort vissa saker. För att ni som företagare ska få mer tid över till annat erbjuder vi på Delive Webbyrå oss att ta över driften och underhållet av er webbplats.

Delive Webbyrå underhåller er webbplats och ser vi till att innehållet på sidan är uppdaterat och fräscht, vi håller även kontinuerligt koll så att er webbplats syns på de stora sökmotorerna och gör även uppföljningsarbeten för att ni som kund ska se resultatet på ett mer konkret sätt.


Delive Webbyrå erbjuder numera Hostingtjänster, allt för att Ni som kund ska få en helhetslösning.

Tillsammans med Strongbox erbjuder Delive Webbyrå er två webbhotellspaket där Ni själva har möjlighet att välja Windows eller Linuxplattform. Paketen erbjuds med en av världens mest utvecklade kontrollpaneler där Ni får stor flexibilitet att administrera era tjänster.

Fördelen med att välja Strongbox lösning via oss på Delive Webbyrå är att Ni som kund kan komma direkt till oss om det är något Ni vill ha hjälp med.

I Arkiv