Vill du annonsera på Kreativo.se?

Hej,

Vi startade Kreativo den 19:e juni och har i skrivande stund (2012-07-18), på en månad, haft 367 unika besökare, över 12 000 sidvisningar och en genomsnittlig tid på nätverket på 13 minuter per besökare. Ca 160 av våra besökare är återkommande.

Även om dessa siffror inte är häpnadsväckande så får man ha i beaktande att det som sagt är vår första månad som sidan finns online för besökare. En vision finns att detta ska mångdubblas inom 3 – 6 månader, detta kommer fört och främst ske via marknadsföring av nätverket och en hel del engagemang av våra medlemmar med bl.a. prestations tävlingar.

Det vi önskar av er om ni vill annonsera på Kreativo.se är att ni är ett företag som har produkter eller tjänster för denna bransch och typ av besökare. Vi ser gärna annonsörer inom bl.a. webbhotell, telefoni, business, foto mm. Möjlighet till annonsplats kommer att finnas på flera ställen på webbplatsen och inte bara på landningssidan.

Vad gäller kostnaden för att annonsera så kommer det att finnas en del alternativ beroende på plats och exklusivitet. Som lägst kommer en normal bildannons att kosta 100 kr exklusive moms per månad. Alla annonser kommer att vara fasta månadskostnader oavsett engagemang. Det kommer alltid att vara 1 (en) månads bindning på annonserna.

Är detta en plats ni kan tänka er att synas på?
Tveka inte att höra av er om ni har funderingar.

För mer information, vänligen fyll i formuläret på denna sida.