Apples presentation förklarad

Hur animationen på Apple’s hemsida fungerar

Här berättar John Hall hur  presentationen av iPhone 4s på Apple’s hemsida fungerar med en instruktion som är lätt att förstå. Det är alltså gjort med CSS3 transitions och helt utan något javascript. Ganska simpelt om man kan CSS3, men ändå så snyggt. Funderar på att slänga upp en tutorial på detta om några dagar. Instruktionen fungerar bara i nya browsers, medan den riktiga presentationen även fungerar i äldre. Så om du har problem med att se den så bör du uppdatera din browser!

Hoppa till instruktionen  |  iPhone 4s presentationen

Avatarbild
Skriven av Emil Andersson i Webbutveckling
Jag är 7 år gammal inom webbutveckling, jag älskar jQuery och CSS3. Är en av skaparna av Kreativo och jobbar på Delive. Jag har också börjat exprimentera med 3D design i Cinema 4D. Fotografering är också något jag gillar.